Αποκριάτικος χορός 2024 Συλλόγου Γονέων 4ου Γυμνασίου Αιγίου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, πραγματοποίησε για πρώτη φορά τον αποκριάτικο χορό του στις 16 του Φλεβάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΕΣΠΕΡΟΣ”. Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα όλων των τάξεων έπαιξαν, χόρεψαν και γεύτηκαν τις υπέροχες λιχουδιές.

Η βραδυά περιλάμβανε, χορευτική μουσική από Dj, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, που κέρδισαν όλοι οι παρευρίσκομενοι. Ήταν ο Μίκυ και η Μίνι εκεί… οι πειρατές της Καραϊβικής… ποδοσφαιριστές… αλλά και δυνάμεις του σκότους, βρυκόλακες, βαμπίρ….

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Θεοφανόπουλος Λεωνίδας τόνισε: “Ο Σύλλογος μας διανύει την δεύτερη χρονιά του. Αποφασίσαμε ως Σύλλογος να πραγματοποιήσουμε κάτι που κανένα Γυμνάσιο της περιοχής μας, όσο γνωρίζουμε δεν έχει φέρει εις πέρας. Και πέρυσι προσπαθήσαμε να πραγματοποιήσουμε παρόμοια εκδήλωση. Φέτος όμως η συμμετοχή ήταν αξιοσημείωτη, το κέφι πλούσιο, παιδιά και μεγάλοι μασκαρεμένοι, ο χορός αμείωτος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα του Αιγίου για την διάθεση δώρων για την λαχειοφόρο μας και τα οποία ήταν πλούσια και τόσα ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να πάρουν κι από ένα. Ο Σύλλογος μας έχει μικρές οικονομικέ δυνατότητες που προέρχονται από συνδρομές των γονέων κι από εκδηλώσεις όπως η σημερινή. Με αυτά τα χρήματα θέλουμε να συμβάλουμε και να λύσουμε προβλήματα του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, ωφελώντας πρωτίστως τους μαθητές και τους εκπαυδευτικούς. Γι’ αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το κέφι ήταν μεγάλο με τα παιδιά να στήνουν τον χορό, άλλα μασκαρεμένα να γελάνε και να διασκεδάζουν μεταξύ τους, με αποκριάτικα σπρέϋ και σεπαρντίνες.

Ευχαριστούμε τα παιδιά,τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την παρουσία τους. Μας τίμησαν επίσης και μητέρες  εκτός σχολείου  που έφεραν τα παιδιά τους  και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Δντη του σχολείου κο Μασαούτη Δημήτριο και την Υπ/α κα Παπαλεξίου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας σας εύχεται καλή  Σαρακοστή.