Βιωματικό σεμινάριο για γονείς και δασκάλους

Ακούσαμε, νιώσαμε, προβληματιστήκαμε, μάθαμε. Συζητήσαμε και διατυπώσαμε τις σκέψεις μας από κοινού, δάσκαλοι και γονείς, με συντονίστρια τη μοναδική κ Χαρά Θεοδωρακοπούλου σε μια πολύ επιτυχημένη επιμορφωτική συνάντηση, την Τρίτη 7/11 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Καλεσμένη του σχολείου η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια σε απογευματινή συνάντηση βιωματικού χαρακτήρα, κατόρθωσε να καθηλώσει το ακροατήριο με την εμπεριστατωμένη εισήγησή της, με τον ήρεμο τρόπο και τη γνώση που προσέγγισε τα θέματα που αφορούν στο γονεϊκό ρόλο μα κυρίως στην ενδυνάμωση του, τα όρια, τους τύπους γονέων κ.ά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η προϊστάμενη του 1ου νηπιαγωγείου Ακράτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Πέννη Κουτούλη (1ου Ακράτας), η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Ήλια Παλαιολόγου (2ου Ακράτας), ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιάλειας, κ Μένιος Κουτρόπουλος, ο οποίος έκανε παρέμβαση να στηρίζουν οι γονείς τους Συλλόγους Γονέων για να φροντίζουν τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί και φυσικά πλήθος γονέων.

Συγχαίρουμε την κ Θεοδωρακοπούλου για όλα όσα προσέφερε σε όλους μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν. Φύγαμε πλουσιότεροι και πιο προβληματισμένοι.