Πασχαλινό Bazzar Αγάπης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας στηρίζοντας, το πολύτιμο έργο που επιτελεί διαχρονικά το ΕΚΑΜΕ και το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η αξία εννοιών όπως της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς, συνδιοργανώνει και φέτος το Πασχαλινό Bazaar μαζί με το Δήμο Αιγιαλείας, την Αντιδημαρχία Παιδείας και τις Δημοτικές Σχολικές Επιτροπές.

Μην ξεχνάμε τον αείμνηστο Μένιο Κουτρόπουλο ο οποίος ήταν πρωτοστάτης της εν λόγω εκδήλωσης, με την συνεισφορά του, πρώτα ως άνθρωπος, αλλά και από τη θέση του προέδρου λειτουργώντας ως πραγματική «Ένωση» μεταξύ των συνδιοργανωτών – φορέων, με γνώμονα πάντα την ανιδιοτελή προσφορά.

Η συμμετοχή των σχολείων φέτος είναι μεγαλύτερη κάτι που δείχνει την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον παιδιών και εκπαιδευτικών για την συγκεκριμένη δράση, συμμετέχοντας ενεργά και συνεισφέροντας στους συμπολίτες τους.

Όλες οι δημιουργίες είναι χειροποίητες, και πραγματοποιούνται από τους ίδιους τους μαθητές με τη πολύτιμη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων της κάθε σχολικής κοινότητας με πολλή πολλή αγάπη και πολλά χαμόγελα!!

Καλούμε τους συμπολίτες μας, να προσέλθουν, κάνοντας τις πασχαλινές αγορές τους και τα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συνησφέροντας έτσι όλοι μαζί αυτές τις ημέρες Αγάπης.

Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Πάσχα με υγεία στις οικογένειές μας».

Ο Πρόεδρος

Θεοφανόπουλος Λεωνίδας