Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Αιγίου με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, η συνάντηση του Δημάρχου Αιγίου κου Καλογερόπουλου με το το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αιγιαλείας.

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Αιγίου με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης κος Μένιος Κουτρόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό για την νίκη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας Δήμου και Ένωσης για το καλό των παιδιών και της εκπαίδευσης. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση, ενόψει δράσεων που προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες και θα υποστηρίξει ο Δήμος.

Απευθυνόμενος δε στα μέλη της Ένωσης, ο Δήμαρχος Αιγίου, επανέλαβε ότι για τη δημοτική αρχή αποτελεί προτεραιότητα η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων  και καθημερινά δίνεται αγώνας για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολικών μονάδων. Αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό για εργασίες συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή επικοινωνία που υπάρχει με την Ένωση, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα.