1ο Γυμνάσιο Αιγίου – Eνημερωτική συζήτηση με θέμα “Εφηβεία & Σχολικός Εκφοβισμός”

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου διοργάνωσε ενημερωτική συζήτηση με θέμα “Εφηβεία & Σχολικός Εκφοβισμός” και η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/ Νοεμβρίου 2023 , στην κλειστή αίθουσα πολιτιστικών δρώμενων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, παρουσία γονέων.

Εισηγήτρια η ψυχολόγος κα Λουκά Αύρα – Μαρία Π. η οποία ανέπτυξε με απλό και κατανοητό λόγο την ψυχοσωματική εξέλιξη του εφήβου, την συμπεριφορά που σχετίζονται με τη σωματική και ψυχική υγεία και την μετάβαση τους από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, έδωσε το ερέθισμα στους γονείς να συζητήσουν και να αναζητήσουν μέσω ερωτήσεων, απαντήσεις σε καθημερινούς προβληματισμούς.

Οι Γονείς και η Ένωση Γονέων Συλλόγων Γονέων Δήμου Αιγιαλείας έδωσαν το παρόν, εκδηλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους για τα ίδια τους τα παιδιά, αλλά δείχνοντας έτσι την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου. Έναν Σύλλογο ενεργό και δραστήριο με κύριο γνώμονα του την χαρά των παιδιών και την ομαλή συνύπαρξη εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών προς όφελος των τελευταίων.

Ενημερώθηκαν επίσης για τις δράσεις τις οποίες είναι διατεθειμένος ο Σύλλογος Γονέων να πραγματοποιήσει στην υπόλοιπη πορεία της σχολικής χρονιάς, βρίσκοντας ανταπόκριση από τους γονείς καθώς και για τα παρακάτω θέματα:

  • Ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου
  • Σχέσεις συνεργασίας Συλλόγου και Σχολείου
  • Λοιπά θέματα που αφορούν το Σχολείο

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Τζατζαδάκη Δήμητρα έκλεισε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους γονείς και υποσχόμενη να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ενημερωτικές – επιμορφωτικές εκδηλώσεις.